Is it just me or has anyone else

been having problems logging into co+k?

for a while it wouldn't regognize my password so i changed it and logged in with my new one and it still didn't recognize it.

When it finally let me log in sometimes it shows everything at the top black bar (name,notificaitons,projects,etc.)and sometimes it doesn't.

I opened co+k in another window and the
login is completely gone.


Also when i click on different projects or msgs it takes a while to get there but my internet is fine with every other site I go to.

My computer has protection on it so it's not a virus or anything like that.

I guess this is more an odd issue of concern rather than a rant?

Edit Delete
Moderate: Hide this post
8 replies since 30th June 2011 • Last reply 30th June 2011

i usually go on my computer but im on my small thing now, bar at the top is black, it still says log in or sign up to remove banner, i cant get to my profile without going here or see notifications.
so i dont think its just u

Edit Delete
Moderate: Hide this post

yes this is happening to me too Happy

Edit Delete
Moderate: Hide this post

hmmm,it doesn't have a banner or show the login...weird:/
thanks y'all

Edit Delete
Moderate: Hide this post

There are a few gremlins around at the moment.Leave notes for Tom to pick them up in the suggestions thread Happy

Edit Delete
Moderate: Hide this post

the same happened to me a couple of hours ago but now it works just fine Happy

Edit Delete
Moderate: Hide this post

i thought it could have been just my small thing because the pictures in how-tos (the ones at the top) never show

Edit Delete
Moderate: Hide this post

it works on my set up computer not my laptop

Edit Delete
Moderate: Hide this post

Had the same problem before

Edit Delete
Moderate: Hide this post


Reply