Is CO + K really slow for anyone else?

Hey, I was just wondering if anyone else has trouble loading some pages? It's seems to be random pages that dont want to load. The top part of the page loads but not the rest. I then reload it and it works fine.

It's just a little frustrating Happy

Btw I'm using Ubuntu (I know, geeeeek) with Google Chrome.

Edit Delete
Moderate: Hide this post
10 replies since 12th March 2011 • Last reply 12th March 2011

nope no problem here

Edit Delete
Moderate: Hide this post

yes,most of the sites are loading very slowly!

Edit Delete
Moderate: Hide this post

It sped up a lot for me when I downloaded Google Chrome, but it's still a little slow. I was having those problems a lot last spring/summer but it's okay now.

Edit Delete
Moderate: Hide this post

Boohoo.. Just me then Happy

Edit Delete
Moderate: Hide this post

i have the same problems during high traffic times. either my internet or the site is bogged down and it gets to be super slow loading.

Edit Delete
Moderate: Hide this post

I have the same problem, but it's a pretty heavy site to load with a lot of pictures and code. Sometimes the site is also less compatible with the browser you may be using.

Edit Delete
Moderate: Hide this post

The same thing happens when I browse this site on our mac laptop (top part of the page loads, the rest doesn't, atleast not until multiple reloads). It works nicely on our pc with windows. The weird thing is that both computers have the same browser, google chrome..

Edit Delete
Moderate: Hide this post

mine loads pretty slowly sometimes too, and it only loads the top part of the page and then it takes a while to load the rest

Edit Delete
Moderate: Hide this post

I use Safari or Firefox, and both load VERY slowly for me except once I get to the boards. But the rest of CO+K seems to be really slow

Edit Delete
Moderate: Hide this post

Mines kinda slow, and when I'm on my netbook the big pics on the tutorials don't load at all.

Edit Delete
Moderate: Hide this post


Reply