Technical problem

I know this isnt the place for this--but Im having an issue with uploading my project pictures. It just says "Uploading...!" but nothing happens. I left a note on "crafterella's" (?) page but I didnt see a response...can someone point me to who could help me? Happy
Sorry again...and thank you!Happy

Edit Delete
Moderate: Hide this post
6 replies since 15th September 2010 • Last reply 15th September 2010

I sometimes have this problem. I'm using internet explorer as my search engine and I know it doesn't always do what it should....LOL
If the uploading freezes completely I hit the back arrow key on my internet page and use Alt + F5 to refresh the page then try again.
Sometimes 'cancel' button works on the project.
Best way not to lose too much info that you have uploaded while making a project is to save changes at each step.
You can always go back to a project using 'edit'. Sometimes it's best to go out of the project completely and use the edit option to make changes.
Hope this helps Happy

Edit Delete
Moderate: Hide this post

Firefox is a bit better, maybe try that? xx

Edit Delete
Moderate: Hide this post

Heather best thing is to report it to Tom.I had the same problem yesterday waiting for a fix

Edit Delete
Moderate: Hide this post

It also could be if the file is a big one. It's probably actually loading but because of the size, it will take longer. So if the file is like in MB (megabyts) size, try making it smaller.

Edit Delete
Moderate: Hide this post

I've been having the same problem for the last couple of weeks. No matter what I do I can't load pictures. I have reported it and now just waiting for a fix.

Edit Delete
Moderate: Hide this post

Thank you all so much for the advice! I have tried all your wonderful ideas within the last day, but to NO avail! Happy So I wrote to Tom, hoping he can fix it!!
Thanks soo much again everyone!!
I LOVE this site and all of you as wellll <3

Edit Delete
Moderate: Hide this post


Reply